torstai 27. elokuuta 2015

Sä voit soittaa tän kohdan mistä vaan, vaikka kotoas

Käytiin taas harjoittelemassa soittamista ja laulamista. Hurjimmat teki sitä yhtäaikaa. Siinäpä ne villeimmät huhut Valonkantajista. Ei muuta ku ens kertaan. Ai niin, sponsori oli hoitanut Villelle uuden lelun, eli gitaran. Iso kiitos siis Villen vaimolle. Mainitaan nyt sekin, että Oulun keikalla vedetään sitten yks ihan uus ralli. Se on taas vähän vikkelämpi viisu ja helvet*n mukava soittaa, ehkä kuunnellakin.

Semmonen jännä efekti oli näissä treeneissä, että soitanta oli kautta linjan paljon huonommassa tikissä kuin viime treeneissä. Eli jos me oikein ahkerasti treenataan settiä huonommaks, niin voi olla että oulussa kuullaankin 8-9 jopa meille itsellekin ihan uutta biisiä. Välillä vaan nuotit osuu ohi. Onhan tässä vielä aikaa parantaa. Yhteishenki on ainakin kova.

"Voitko jeesata, jos kasaillaan rummut": 


Ens kerralla sit.

Meiltä on paljon kyselty, että kuinka paljon me tienataan soittamisella. Käytännössä kukaan ei oo ikinä kysyny, mut mikä tahansa itse keksitty tekosyy kelpaa että päästään rehvastelemaan rahoillamme. Onhan noita tulonlähteitä: keikkapalkkiot, levymyynti, lataukset, oheismyynti ja teostomaksut. 

Vedettiin koko tän produktion varallisuus kasaan:


Tosta kun vähentää seuraavan levyn budjetin, niin päädyttiin siihen että stadioni varataan lippuriskillä. Isolla lippuriskillä.Ville maalailee äänitaidetta uudella kitaralla. Muut pyytää lopettamaan. Ei vaikutusta:Ehdotin et seuraavalle levylle tulis yks bassosoolo. Äänin 3-1 lähdin ulos odottamaan muun bändin päätöstä jatkostani bändissä:


Se kuulemma ehkä jatkuu.


Vedetään todennäköisesti yhdet treenit vielä ennen keikkaa, eli viimeinen mahdollisuus saada homma kuulostamaan länsimaiselta musiikilta itämaisen sijaan. Tuttu ja hyväksi havaittu asetelma. Jos ei toimi syytetään teknisiä ongelmia tai basistia.

Ens kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti