maanantai 7. syyskuuta 2015

Kiitokset Oulu

Oulun keikka on takana ja kivaa oli. Ainakin meillä. Toivottavasti myös paikalle saapuneilla. Keikka oli keikkana ihan ok. Liian kauan oli kulunut aikaa edellisestä keikasta, joten pientä kehäruostetta oli havaittavissa sekä pienenä miinuksena allekirjoittaneen ongelmat tekniikan kanssa. Ei näköjään voi enää luottaa edes pakasta vedettyihin piuhoihin. Luonnollisesti piuha toimi soundchekissä vedetyt 3 biisiä moitteetta ja päätti alkaa oirehtimaan vasta keikan aikana. Hyvillä pelaajilla on myös hyvää tuuria, paskoilla muusikoilla on kaiken lisäks paska tuuri, mutta se siitä. Onneksi iso läjä positiivisia asioita korvaa muutaman negan.

Porukkaa oli saapunut hyvin paikalle ja oli helvet*n mukava fiilis soittaa. Kiitokset siitä. Iso kiitos myös paikan henkilökunnalle, kaikki järjestelyt oli hoidettu todella hienosti. Viimeiset kiitokset välitän Liminkaan jossa saimme yli viiden tähden ylläpidon, jopa oma kotieläintarha oli järjestetty.
herra / neiti siili:Jarkko taistelemassa suksiboxin kanssa:
Huomautettuamme että meidän kulkupeli on viereisessä ruudussa, saimme herran verenpaineen laskemaan tieliikenteeseen soveltuvalle tasolle.

Tuli mainittua, että järjestelyt oli Oulussa kohdillaan. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat. Joten tehdään kuvallista vertailua hyvistä ja huonoista asioista liittyen bändeihin.

Bäkkäritilat viime keikalla:


Bäkkäritilat pahimmillaan:

Panostus artistin viihtyvyyteen, kun odotellaan muiden soundchekkejä yms:

Pahimmillaan:

Artistien vaate ym. sponsori- ja yhteistyösopimukset. Kengät esim. parhaimmillaan Nike, Adidas tai jotain Crocodile dundeen nahkaa:

Pahimmillaan Itä-Eurooppalaiset Corcsit... kyllä CORCSIT:

Ouluun tullaan ehdottomasti uudeleen kun käsky tai pyyntö käy. Sen verran mukavaa siellä on aina ollut ja porukka jaksanut tulla paikanpäälle asti kuuntelemaan. Vielä kerran isot kiitokset siitä.
Over and out.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti