perjantai 16. lokakuuta 2015

Onko Suomi meille jo liian pieni?

Stealth moodi blogissa taas ohitse ja nopee kahvikupin pitunen päivitys.

Ajelin tänään treenikselle ja kävin samalla tankkaamassa meikäläisen kelkan. Tää nyt on suorituksena jo päivityksen arvoinen, mutta vieressä oli tankkaamassa kuitenkin kaksi leidiä ja heidän välillään käytiin seuraava keskustelu:

muoviblondi 1: ”Mun on pakko muuttaa stadiin…Hämeenlinna on liian pieni mulle”

barbie #2: ”Niin varmaan mullekin, kun oon käyny ottamassa ne huulitäytteet”

Otin saman tien pistoolin tankista ja koitin juoda loput dieselit vit**ukseen, mutta kun femmalla tankkaa, niin hengissä säilyttiin. Kuinka paljon sitä täytettä huuliin voidaan saatana laittaa ja ennen kaikkea miks?

Treeniksellä ommeltiin kasaan uutta materiaalia ja käytiin läpi tulevan levyn esituotantovaiheita ja aikatauluja. Jarkolta tulee uuttaa materiaalia kiihtyvään tahtiin ja seuraavalla levyllä tulee ilmeisesti olemaan 144 kappaletta…Meikäläinen väsäilee biiseistä aina selkeitä tabulaattoreita, jotka kehystän ja myyn kiasmaan joskus…Ylläolevia nuotistoja seuraamalla on lanseeraamani basistin ”hat trick” mahdoton, eli kolme oikeaa sointua putkeen. Mahdotonta se on muutenkin.
Sponsori hommas meikäläiselle uuden letkun beissiin. Ton verran on kuulemma varaa tulla bassokaapin takaa lavalle kurkkimaan seuraavalla keikalla:
Tanssi- ja viihdeorkesterimme on viime aikoina päässyt kokoontumaan yhteen ihan miesten kesken yllättävän usein. Menee kuulemma ylikunnon puolelle jos treenataan useammin kuin kerran kuussa. Jarkko kuulustelee Villeltä syytä tähän, Villen laskelmien mukaan syy on rumpalissa, Korpista vit**aa:


Tiivistettynä siis: Uutta materiaalia nakutellaan kohdilleen hyvää vauhtia. Legopalikoista rakennetut hottikset ym. aiheuttavat verenpainetauteja. Korpista vi**ttaa.

Laitetaan loppuun vielä kuva hänen korkeutensa, herra soolokitaristin lankkukotelosta, joka on vuorattu helvetin rikkaiden gyllenburgien maun mukaan pitseillä ja satiineilla. Älä koske ilman lupaa tai olet velkaa muutakin kuin selityksen:Over and out.
J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti